Ko veš, kako si dati še VEČ!

27.02.2017

Si predstavljate, da bi vam kar naenkrat prepovedali jutranji obred umivanja zob? Ne bi bilo prijetno, še manj pa zdravo. 

Tako močno smo se navadili na to početje. Ljudje smo, kot (tudi) bitja navad, nagnjeni k temu, da se od starega težko poslovimo in prav tako težko sprejmemo novo. Eni bolj, drugi manj. Toda, z zavedanjem, da je ljubezen, ne le najmočnejša, temveč tudi najbolj zdravilna sila na svetu, lahko z ljubečo naravnanostjo marsikaj obrnemo sebi v prid.

Lahko si damo veliko VEČ, kot si to lahko predstavljamo.

V tokratni tedenski paket knjižnih obvestil, navdihov in novosti smo skrbno zložili več kot odlične knjige, ki vam bodo pomagale, da si boste dali več zdravilne sile ljubezni. Več zaščite pred negativnim mišljenjem. Več moči lastnih misli. Več miru in veselja pri delu in iz dela. Več jasnih odgovorov na vprašanje, kaj je moj fantomski (mali) in kaj neskončni Jaz.

Prepričani smo, da boste med predlaganimi vsebinami našli tisto VEČ, kar si zaslužite in za kar si boste hvaležni. Začnite z novo navado, ki vam bo osvežila telo, dušo in duha. Izberite eno od vsebin, ki vas bo navdihnila, najsi bodo to Vaje pred ogledalom, Resnica dreves, Fantomski jaz ali dramatično-humoristični Rak'n'roll.

Popisane strani čakajo, da jih boste z ljubeznijo obračali. Dajte si duška.

Spodaj je pa povezava do posnetka oddaje Klepet ob kavi, v kateri naša Mirela redno predstavlja knjige iz naše založbe.

Nekateri knjigam pravijo ambasadorke prijaznejšega sveta. Pridružujemo se njihovemu mnenju.

Kliknite in preverite, kaj je Mirela tokrat povedala o dveh izjemnih knjigah, o Delu in o Nalezljivi moči mišljenja.

PRIJAZNOST LAHKO SPREMENI SVET. DOKAZANO! 

 

 

 

 

 

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan