Koliko ljubezni gre (tja) v en dan?

13.02.2017

Je že tako, da je Ljubezen ne le najmočnejša sila na svetu, temveč tudi najbolj iskrena učiteljica. Včasih se nam zazdi, da nam je obrnila hrbet, toda v resnici nam takrat daje prostor in čas, da se naučimo in izurimo v posvečanju ter zatekanju k lastnemu, notranjemu viru Ljubezni. Ko svojo dušo okopamo v tem viru in se naužijemo notranjih doživljanj, se lahko ponovno, čisto in pristno, obrnemo tudi zunanjemu svetu in pustolovščinam ter zgodbam, ki nam jih prinaša življenje. Odpremo se dajanju. Odpremo se sprejemanju.

Pogosto rečemo, da je Ljubezen kot reka. Napoji vse, ki se ji približajo. V naši založbi pa radi tudi rečemo, da so knjige kot zajemalke, s katerimi zajemamo Ljubezen, ki teče iz in skozi zgodbe avtorjev, da se zlije z Ljubeznijo iz naših osebnih zgodb. Knjige so zajemalke, ki nam pomagajo, da z Ljubeznijo napojimo svoje duše.

Zgodbe, ki jih piše Ljubezen so zelo različne. Zato so v zajemalkah za Ljubezen znajdejo tudi sledovi slanih solz in grenkih bolečin iz Ranljive; sladkosti Mojstrstva ljubezni; okus hrepenenja iz Sorodnih duš; opojni vonj ugodnih Misli moči iz Prednaročil; močna aroma začimb s katero je posut Fantomski jaz; prefinjena tekstura vročega polnila, ki se steka iz svežih Knjižnih novosti pod naslovi: Ne mislim, samo ljubim; To ne; O človeku, ki ni imel krompirja in Ilka.

Ne le za Valentinovo! Knjige so darilo za vsak dan, saj je Ljubezen prisotna vsak dan. Tudi takrat, ko se nam zazdi, da nam je obrnila hrbet. Tu je. V naših srcih. Potrkajte nanj in odprlo se vam bo.

 

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan