Umetnost denarja!...

11.04.2017

NAKLJUČIJ NI!

V tebi je veliko več ustvarjalnosti in pozitivne energije, kot si misliš in IMAŠ tudi moč, da tok dogodkov obrneš v želeno smer, ne glede na zunanje okoliščine.

Kadar pri tem potrebuješ kanček vzpodbude mojstrov svobodnega in srečnega življenja, navdih modrosti in izkušenj iz knjig, ki so napisane z namenom, da te opolnomočijo in podprejo - NE ODLAŠAJ!

Klikni in si naroči SVOJ IZVOD prave, izBrane knjige zase.

NAKLJUČIJ NI. Če parafraziramo znani izrek "prava stvar na pravem mestu ob pravem času"... ravno danes, na dan polne lune v aprilu 2017, (ali katerikoli drugi dan :))) lahko rečemo da te je klik do "izBrane knjige na izBranem mestu, ob izBranem času" pripeljal do izBrane resnice, da si tudi ti knjigi, ki jo izBereš, njena prava izBranka oz. izBranec. :)))

V tvoje roke pride zato, da jo imaš vedno ob sebi; da ti da vetra in poletiš višje; da ti ponudi dlan, ker potrebuješ tolažbo.

Vedno si vzame čas zate, te nikoli ne nadere, se ne počuti zapostavljene, se ne krega s teboj in ti vedno daje tisti enkraten občutek razumevanja, da se z njeno pomočjo lahko dvigneš in nadaljuješ svojo pot. Postane tvoja prijateljica, na katero lahko vedno računaš. Tako kot na svojo lastno ustvarjalnost in moč iz lastnega notranjega vira. Ne odlašaj, aktiviraj ga zdaj!

 

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan