Zadnja priložnost za 5P!

08.04.2017

V naši hiši se vsaki prednaročniški akciji posebej posvečamo in veselimo kot da bi bila ves čas prva, saj nam nikoli ne da občutka, da se končuje. Tudi ko moramo z njo že zaključiti je na obzorju že nova akcija, z novimi izidi, novimi prvaki, ki želijo med prvimi prijeti v roke najnovejše knjige. In ravno v tej nikoli dokočani zgodbi se skriva ena od najbolj čarobnih čarobnosti, zaradi katere obožujemo naše založniške poklice. Priložnost, da skupaj z vami rastemo in se razvijamo skozi svoje delo ne bi zamudili za nič na svetu.

Občutek, da smo nekaj zamudili nam pogosto začini življenje z grenkim okusom. Očitamo si, da nismo pravočasno delovali in se z mislimi vračamo k izgubljeni priložnosti z vprašanjem "kaj bi bilo, če bi bilo." Hvala bogu, s knjigami ni tako. Njihovih vsebin ne moreš "zamuditi". Knjige vedno potrpežljivo čakajo, da jih vzameš v roke, priložnosti za to pa je najmanj toliko, kolikor je ur v dnevu, dni v koledarju, koledarjev v življenju. Lahko pa zamudiš 5kratniP - prav posebno prednaročniško prednost in priložnost, da si med prvimi, ki bodo v rokah držali nove knjižne uspešnice. Da o nižji ceni in brezplačni poštnini niti ne govorimo. Je že tako, da kdor prej pride, prej melje svoje priložnosti, srečo in veselje.

V čast nam je, da vas lahko tekoče in skrbno obveščamo o vsebinah iz knjig, ki vam lahko dnevno pomagajo, da ste vedno bolj v stiku s svojim telesom; z jasnim razmišljanjem in pomirjenimi čustvi; s svojo ustvarjalnostjo in intuicijo; da s svežino in pogumom prebujate svojo moškost, ženskost in da nenazadnje, pojeste čim manj zarečenega kruha. Ta namreč pušča podobno grenak priokus kot zamujene priložnosti.

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan