The Life - Changing Magic of Not Giving a F*ck - Umetnost odfukavanja, Sarah Knight

12.02.2018

Sarah Knight
Umetnost odf*kavanja
Kako prenehate zapravljati čas, ki ga nimate, za ljudi, ki jih ne marate, in početje, ki vas ne veseli

»Če ste taki kot jaz, potem ste se predolgo žrli zaradi preštevilnih reči. Življenje vas preveč preizkuša in preveč obremenjuje. Pod stresom ste, tesnobni, mogoče celo panični glede svojih obveznosti.
Umetnost odfukavanja je namenjena vsem nam, ki preveč delamo, se premalo igramo in nikoli nimamo dovolj časa, da bi ga namenili ljudem in stvarem, ki nas zares osrečujejo.
Skoraj trideset let sem bila stara, ko sem se začela zavedati, da se je mogoče prenehati tako žreti, vendar pa sem bila že skoraj štirideset, ko sem razvozlala, kako je to možno doseči v širšem pomenu. Ta knjiga je vrhunec vsega, kar sem se kdaj naučila o tem, kako odfukati vse živo, spomenik zadovoljstvu, ki mi ga je to prineslo, in vodnik, ki korak za korakom opisuje, kako se osvobodite okovov in zaživite bolj zdravo, srečnejše, ne da bi vas nenehno kaj žrlo.«

Sarah Knight, urednica, pisateljica in ženska, ki je z odliko diplomirala na Univerzi v Harvardu, živi v Brooklynu (kadar je v New Yorku toplo) in Dominikanski republiki (kadar ni) s svojim možem in njunim nagajivim mačkom Dougom.


Prisluhnite njenemu nastopu na TEDx: TUKAJ

Izide spomladi 2018

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan