You Are the Placebo - Vi ste placebo, Dr. Joe Dispenza

12.02.2018

I STE PLACEBO!! Potrjeno! Tudi kmalu v slovenščini!!

Joe Dispenza
VI STE PLACEBO
Vaš um je pomemben
 

Dr. Joe Dispenza v tej osupljivi knjigi z najnovejšimi znanstvenimi dognanji na področjih epigenetike, nevroplastičnosti in psihonevroimunologije oblikuje logični sklep: vi in prav vsi ljudje oblikujemo svoje možgane in telo z mislimi, čustvi, nameni in transcendentalnimi stanji, ki jih izkusimo.

Knjiga Vi ste placebo vas vabi, da s temi spoznanji oblikujete novo telo in si ustvarite novo življenje! 

O knjigi so zapisali: 

»Vsak od nas ima prirojene zmožnosti za samozdravljenje. Pomembno je vedeti, kako jih izkoristiti. Berite in se učite.« Bernie Siegel, dr. med.

 »Vi ste placebo je priročnik z navodili, kako ustvariti čudeže v telesu, na področju zdravja in na splošno v življenju. Je preprosto čudovit. Mogoče gre za edini recept, ki ga boste kdaj potrebovali.« Christiane Northrup, dr. med. 

 

»Učinek placeba – naš odziv na prepričanje, da smo prejeli sprožilec za zdravljenje – medicina že dolgo preučuje kot nenavaden pojav. Dr. Joe Dispenza nas v svoji knjigi Vi ste placebo, ki spreminja paradigmo, dobesedno izstreli onkraj prepričanja, da je učinek placeba nekakšno odstopanje oziroma napaka. V dvanajstih jedrnatih poglavjih, ki se berejo kot znanstvena srhljivka, Dispenza razkriva trdne razloge, zakaj naj bi sprejeli dejstvo, ki lahko spremeni naše življenje: učinek placebo smo namreč mi sami, ko si dokažemo najmogočnejše zmožnosti zdravljenja, ustvarjanja čudežev in dolgoživosti! To knjigo obožujem in veselim se sveta, v katerem bo skrivnost placeba temelj vsakdanjega življenja.« Gregg Braden 

»Dr. Joe Dispenza je stkal izsledke znanstvenih raziskav in ustvaril res prelomen pristop na področju izkoriščanja uma za zdravljenje telesa. Očarana sem. Bravo!« dr. Mona Lisa Schulz, dr. med.avtorica knjig Vse je v najlepšem redu in Ozdravite svoj um 

Video gradivo:
Kako spremenimo svoje razmišljanje: https://www.youtube.com/watch?v=UH419GhqkAY 

O avtorju

Dr. Joe Dispenza je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan