Babice svetujejo svetu

Babice svetujejo svetu Starešinke ponujajo svoje videnje rešitve našega planeta

Na zalogi

REDNA CENA
27,00 €
SPLETNA CENA
13,50 €
ALI

V knjigi Babice svetujejo svetu je opisana moč besed, ki so si jih pripovedovale generacije, besed, ki jih pomnijo drevesa, sanje in predniki – to je moč staroselskih kultur, s katerimi je prežeta tudi naša sodobnost. Čeprav po eni strani vse bolj pozabljamo pa se hkrati vse bolj zavedamo pomena in vrednosti ustnega izročila ter naukov in sporočil, ki so prehajala iz roda v rod.


 


Opis

Podrobnosti

Več staroselskih plemen pozna prerokbo, da »Ko bodo spregovorile babice z vseh štirih strani neba, bo napočila zora nove dobe.« Oktobra 2004 se je na posvečeni irokeški zemlji zbralo 13 domorodskih babic z vsega sveta in s seboj prineslo izvirne starodavne nauke svojih plemen.

Gre za trinajst modrih babic iz Severne, Srednje in Južne Amerike, Afrike, Tibeta, Nepala in Arktičnega kroga, ki nam predstavljajo svoje poglede na razmere v svetu, pripovedujejo, kako ozdraviti svet in sebe, kako odpraviti vojne in revščino in izboljšati življenje na planetu Zemlja.

Vsaka izmed njih je živa legenda svojega ljudstva. Skupaj štejejo več kot 570 let. Njihove zgodbe so osupljive, sporočila močna in polna navdiha. Vse po vrsti so živ primer, kako je mogoče združiti vse energije v človeku za nujne spremembe, da bi življenju povrnili ravnotežje in harmonijo.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789612291020
ISBN 978-961-229-102-0
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Ni na voljo
Avtor Carol Schaefer
Založba Gnostica
Zbirka Ne
Podnaslov Starešinke ponujajo svoje videnje rešitve našega planeta
Teža 454
Leto izdaje Ni na voljo
Št. strani Ni na voljo
Vezava Ni na voljo
Izdelki založbe Gnostica
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan