Enačba za ljubezen

Enačba za ljubezen Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

Na zalogi

REDNA CENA
17,00 €
SPLETNA CENA
4,99 €
ALI

Enačba za ljubezen je knjiga, ki vam bo razkrila, kako lahko s preprostimi tehnikami in metodami reprogramirate svoj um ter pričnete privabljati ljubezen v svoje življenje, s tem pa tudi ljubljeno osebo, po kateri hrepeni vaše srce.


Opis

Podrobnosti

Vsi ljudje si v svojem življenju želijo ljubezni, nežnosti in izpolnjujoče spolnosti. Ljudje hrepenijo po intimnosti in po tem, da ljubijo ter so ljubljeni. 

V knjigi Enačba za ljubezen je opisano, zakaj moški razmišljajo drugače od žensk, kako izbirajo in ocenjujejo ženske svoje moške in kako moški izbirajo svoje ženske. S pomočjo enačb za ljubezen, zapisanih v knjigi Enačba za ljubezen, si boste lahko izračunali ujemanje med vami in ljubljeno osebo.

V knjigi vam avtorica razkriva svet ljubezni, romantike, erotike, strasti, spolnosti, fantazij in ljubosumja ter posebne metode za izračun prisotnosti le-teh pri posameznih osebah.

Ko boste knjigo prebrali, bo odločitev vaša. Ali boste še naprej živeli v osamljenosti ali pa se boste s pomočjo knjige usmerili v privabljanje ljubezni in s tem v vaše življenje po načelu Zakona privlačnosti pritegnili svojo dušo dvojčico,  ki vas bo osrečila in izpolnjevala na vseh področjih vašega življenja? 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619314241
ISBN 978-961-93142-4-1
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ne
Omejitev plačila Ne
Avtor Zatteja Helen
Založba Primus
Zbirka Ne
Podnaslov Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Teža 300
Leto izdaje Ne
Št. strani Ne
Vezava Ne
Izdelki avtorja Zatteja Helen
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan