Mali vragci

Mali vragci Vodnik za spremembo vašega družinskega življenja in prijetnejše trenutke z otroki

Na zalogi

REDNA CENA
21,70 €
SPLETNA CENA
9,99 €
ALI

Klinična psihologinja Tanya Byron in producentka Sacha Baveystock na podlagi metod, predstavljenih v televizijski nanizanki Mali vragci, skušata pomagati staršem pri premagovanju pogostih vedenjskih težav otrok. Pojasnita, kako razumeti vzgojne težave in s pozitivnim pristopom učinkoviteje usmerjati mladostnike, ko so prepirljivi, nasilni in uporni, imajo slabe prehranjevalne navade, čustvene težave, tesnobo in nizko stopnjo samozavesti.


Opis

Podrobnosti

Vsak starš si želi vzgojiti srečnega, pozitivnega in uspešnega otroka, toda pri tej zahtevni nalogi se nenehno srečuje s premnogimi vprašanji. »Nič ne uboga.«»Ni pomembno, kolikokrat mu rečem, sploh me ne posluša.« »Ne vem več, kaj naj storim, čisto obupana sem že.«… so besede premnogih staršev v pogovorih o otrocih in vzgoji.

Iskanja »rešitev« za take težave so se na Britanski televizijski družbi BBC lotili s serijo odličnih oddaj, v katerih so na podlagi posnetega vedenja v družinah z vzgojnimi problemi različni strokovnjaki pomagali le-tem dobiti vpogled v njihove vzorce obnašanja in najti nove, pozitivne pristope, s katerimi bi lahko težave premagali. Nekateri primeri in načini spopadanja s težavami so predstavljeni v pričujočem priročniku. Študije primerov iz televizijske serije nazorno prikazujejo, kako je mogoče premagati izzive in vnesti spremembe v družinsko življenje.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616804103
ISBN 978-961-6804-10-3
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Ni na voljo
Avtor Tanya Byron, Sacha Baveystock
Založba Primus
Zbirka Mali vragci
Podnaslov Vodnik za spremembo vašega družinskega življenja in prijetnejše trenutke z otroki
Teža 372
Leto izdaje Ni na voljo
Št. strani Ni na voljo
Vezava Ni na voljo
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan