Manifest brhke mamice

Manifest brhke mamice O otrocih, lepoti, ravnotežju in sreči

Na zalogi

REDNA CENA
29,90 €
SPLETNA CENA
9,99 €
ALI

Manifest brhke mamice je edinstvena mešanica nasvetov, domislic »naredi sama« in predlogov ter intimnega razmišljanja o materinstvu, ki bo posladkala vsako podrobnost vaše najpomembnejše življenjske naloge. To je zabaven in spodbuden vodnik po številnih področjih, od mode in dekoracije do prehrane in odkrivanja svojega lastnega pristopa k starševstvu. Razigrano ilustrirana knjiga na duhovit, razsvetljen, praktičen in odkrit način prežema mate...


Opis

Podrobnosti

Brhka mamica koraka skozi materinstvo s stilom, s srastjo, z zdravo pametjo, samozavestjo in ubijalskim dekoltejem. Dviguje se nad rutino gospodinjstva, hrepeni po kreativnih odkritjih in spreminja materinstvo v pustolovščino, ki je bolj umetnost kot izkušenost.

V knjigi bodo vse nove mamice pa tudi seksi nosečke našle kaj zanimivega zase: od osnov dojenja, do oblačenja in stila po porodu, do čustvenih težav in hudomušnih mejnikov. Johnsonova osvobaja nosečniški trebušček spon dobrega okusa - zibanje je lahko elegantno tudi v vodoravnih črtah, potiskanih velikih pikah in norih rožah - in predlaga načine, kako opremiti otroško sobo brez zatekanja k živo rumenim tapetam in karirastemu vzorcu. Najpomembnejše pa odkriva, kako vse prestati in ohraniti svojega duha z veliko kreativnosti, čutnosti in obilico humorja.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616804486
ISBN 978-961-6804-48-6
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Ni na voljo
Avtor Anna Johnson
Založba Primus
Zbirka Mali vragci
Podnaslov O otrocih, lepoti, ravnotežju in sreči
Teža 712
Leto izdaje Ni na voljo
Št. strani Ni na voljo
Vezava Ni na voljo
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan