Mars in Venera v navzkrižju

Mars in Venera v navzkrižju Izboljšajte svoje odnose z razumevanjem, kako se moški in ženske drugače spoprijemajo s stresom

Na zalogi

REDNA CENA
25,70 €
SPLETNA CENA
12,85 €
ALI

Najpomembnejši vodnik Mars in Venera v navzkrižju o odnosih med spoloma od izida knjige Moški so z Marsa, ženske so z Venere. John Gray nam pokaže, kako izrabiti vsakodnevne pritiske, da bi vzpostavili bolj pristen odnos z ljubljenimi osebami in tako okrepili razmerje, da bi postalo trajno.


Opis

Podrobnosti

Moški in ženske so si različni, to vemo vsi, toda medtem ko so naši geni ostali isti, se je naše družbeno okolje spremenilo.

Ker pretirano delamo, smo pod stresom in nam primanjkuje časa, komaj sledimo divjemu življenjskemu tempu – posledično pa trpijo medpartnerski odnosi. John Gray, najuspešnejši pisec na področju odnosov med spoloma, je napisal izvrsten priročnik, ki bo moškim in ženskam pomagal skupaj prebroditi medpartnerske težave. 

Knjiga Mars in Venera v navzkrižju, dokazuje, da se je avtor poglobil in vživel v odnose, svoje pisanje pa obogatil s humorjem. Na ta način je dokazal, zakaj ostaja največja živa avtoriteta na področju odnosov med moškimi in ženskami. 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789612291167
ISBN 978-961-229-116-7
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Ne
Avtor dr. John Gray
Založba Gnostica
Zbirka Ne
Podnaslov Izboljšajte svoje odnose z razumevanjem, kako se moški in ženske drugače spoprijemajo s stresom
Teža 250
Leto izdaje Ne
Št. strani Ne
Vezava Ne
Izdelki avtorja dr. John Gray
Izdelki založbe Gnostica
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan