Mu pač ni do tebe

Mu pač ni do tebe Spoznaj resnico o moških in njihovih izgovorih

Na zalogi

REDNA CENA
21,90 €
SPLETNA CENA
20,38 €
KLUBSKA CENA
18,18 €   
ALI

Mu pač ni do tebe je provokativna, zabavna, predvsem pa omamno osvobajajoča knjiga, ki bi jo moralo prebrati vsako dekle ali ženska med petnajstim in stotim letom. 


Opis

Podrobnosti

Ne izgubljajte časa z zgubami, ne prenašajte njihovih nesramnosti, neumnosti in slabih izgovorov. Naj vas ne spravljajo v potrtost in samoobtoževanje. Če mu ni do tebe, mu pač ni do tebe – njegov problem. Zate to spoznanje pomeni novo upanje, novo priložnost, da srečaš boljšega.

 Mu pač ni do tebe – stavek, ki je za vedno spremenil znanost o zmenkih.

  • Strah ga je resne zveze 
  • Boji se razočaranja
  • Ne upa si narediti prvega koraka

Prijateljice se sestajajo, pijejo kavico in se trudijo razvozlati skrivne, globlje pomene izgovorov, s katerimi jih zasipavajo njihovi fantje. Greg Behrendt in Liz Tucillo pravita, da je to izguba časa, saj je vendar vse jasno: mu pač ni do tebe.

Moški v resnici niso zagonetna bitja. Čeprav marsičesa ne povedo naravnost, vendarle ne morejo nič skriti. Njihova dejanja in besede povedo vse. Ženske bi si morale nehati izmišljevati izgovore za njihovo nemogoče obnašanje in upati, da se bodo moški, ki jim ni do njih, čez noč spremenili v prince iz sanj.

Knjiga Mu pač ni do tebe temelji na eni najbolj priljubljenih epizod televizijske nanizanke Seks v mestu. Njen namen je bil ženske poučiti, da bodo takoj vedele, kdaj tipu pač ni dovolj do njih, da bi se še splačalo ukvarjati z njim.

Avtorja sta zbrala veliko dobro znanih scenarijev, ki se odvijajo med moškimi in ženskami na zmenkih in v ljubezenskih razmerjih. Greg, ki je bil nekoč tudi sam neukročen in divji deček, je prispeval svoje izkušnje in moški pogled, Liz pa razlago, zakaj ženske počnejo kar počnejo, zakaj se oklepajo nemogočih izgovorov, upajo na čudeže in pozabljajo na svoje samospoštovanje.

 

 

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619180549
ISBN 978-961-91805-4-9
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ne
Omejitev plačila Ne
Avtor Greg Behrendt, Liz Tuccillo
Založba Primus
Zbirka Mrhe
Podnaslov Spoznaj resnico o moških in njihovih izgovorih
Teža 310
Leto izdaje Ne
Št. strani Ne
Vezava Ne
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan