Zabava s fetiši

Zabava s fetiši Perverznosti za začetnike

Na zalogi

REDNA CENA
22,70 €
SPLETNA CENA
5,00 €
ALI

Si skrivaj želite, da bi bili med seksom zvezani? Vas vzburja pogled na vratolomno visoke in koničaste pete? Vam vzbudi poželenje fantaziranje o natančno določeni igri? Emily Dubberley je izkušena poznavalka, ki vas bo prijela za roko in vas varno popeljala v družbo fetišistov. S knjigo Zabava s fetiši boste ugotovili, da je strah povsem odveč. Prepustite se brezmejni fantaziji in uživajte!


 


Opis

Podrobnosti

Fetiš je predmet, del telesa ali natančno določena igra, brez katere se človek težko vzburi in ne doseže popolne potešitve spolne sle. Razpon fetišev je velik, prakse fetišistov raznovrstne; različic perverznosti je nešteto in segajo od skoraj nedolžnih, prijaznih in prijetnih do skrajno nenavadnih, ponižujočih in bolečih.

Poznate svoja nagnjenja in skrite želje? Si jih drznete uresničiti? Pozabavajte se: s fantaziranjem z igranjem vlog, kostumi, samozadovoljevanjem, z voajerizmom, z ekshibicionizmom, s podrejanjem z nadvladovanjem, s sadizmom, z mazohizmom, z vezanjem, s šeškanjem, s hrano, s kanibalizmom, s skupinskim seksom.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616804240
ISBN 978-961-6804-24-0
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Ni na voljo
Avtor Emily Dubberly
Založba Primus
Zbirka Mrhe
Podnaslov Perverznosti za začetnike
Teža Ne
Leto izdaje Ni na voljo
Št. strani Ni na voljo
Vezava Ni na voljo
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan