Knjiga pred vami vam daje neomejeno zalogo praktičnih in enostavnih napotkov, ki vam bodo na poti zdravega prehranjevanja v vsakdanjo pomoč. Slabe navade prinašajo začasne užitke, ki so dolgoročno škodljivi.
S pomočjo knjige boste vzpostavili nadzor nad svojimi prehranskimi navadami in si zagotovili bolj stabilno zdravje in kvalitetnejše življenje!
Eno najbolj vznemirljivih znanstvenih odkritij na področju prehrane je razumevanje škodljivih učinkov zakisanosti telesa na naše zdravje. Ko se telo nahaja v pH ravnotežju, ste deležni izvrstnega zdravja.
Ko telo ne deluje pravilno, se začne razvijati bolezen, kar povzroči različne težave: prezgodnje staranje, utrujenost, alergije, viroze, prehladi, zmanjšanje kostne mase, bolezni srca in ožilja, rak, itd.
Ključ do zdravja je hrana, s katero vzpostavimo pH ravnovesje, z nakupom knjige pa si boste znali vedno in povsod izbrati pravi in okusen obrok zase in tako na enostaven način izboljšali svoje počutje.
V prvem delu knjige boste našli pojasnila, kako prehrana vpliva na kislo-bazično okolje telesa. V nadaljevanju sledi seznam na desetine jedi in živil ter njihove kislo-bazične učinke.
V seznam niso vključena le posamična živila, kot so sadje in zelenjava, ampak tudi priljubljene kombinacije živil in celo hitra prehrana, kot so hamburgerji in francoski krompirček. Ne le, da boste tako izvedeli, ali je določeno živilo kislo ali bazično; hkrati se boste tudi poučili, v kolikšni meri to živilo vpliva na telo. Pri izbiri jedi in živil, ki so za vas najbolj primerne, vas bodo vodile tudi poučne priloge.
Zakaj kupiti knjigo Alkalizirajte se v praksi?
- Knjigo je napisala antropologinja in pooblaščena izvedenka za zdravo prehrano,
- kislinsko-bazični prehranski vodnik, ki vas bo rešil zakisanosti telesa,
- knjižna uspešnica, ki vam bo popolnoma spremenila življenje,
- zaščitite se pred alergijami, boleznimi srca in ožilja ter utrujenostjo,
- ohranite pravo razmerje med kislinami in bazami s priloženim seznamom,
- sestavite si uravnotežen jedilnik doma in v restavracijah,
- spoznajte kako vključiti zdravo prehrano v natrpanem vsakdanjiku.
Dr. med. Susan E. Brown se ponaša z dvajsetletnimi kliničnimi izkušnjami na področju zdrave prehrane, je medicinska antropologinja in pooblaščena izvedenka za zdravo prehrano. Ukvarja s svetovanjem o socialnoekonomskih, kulturnih, izobrazbenih in zdravstvenih zadevah.
Vodi primarne raziskave, veliko predava o preprečevanju osteoporoze in poučuje o uporabi holističnega, naravnega programa za regeneracijo zdravja kosti.
Larry Triveri se poklicno ukvarja s pisanjem o holističnem zdravju že več kot 30 let. Svoje članke je objavljal v številnih revijah in časopisih po vsej Severni Ameriki in je soavtor prodajne uspešnice Alternative Medicine: The Definitive Guide. Kot priljubljen gost na radijskih in televizijskih oddajah Trevieri predava o zdravju po vseh ZDA, in pri tem poudarja, da za svoje zdravje lahko največ storimo prav sami.