Buče in bučne jedi
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,00 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Knjiga vključuje 60 receptov za pripravo različnih jedi iz raznovrstnih buč, nekaj receptov je tudi z bučnim oljem in bučnimi semeni.
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,00 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,00 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Buče vsebujejo veliko hranil, zato jih je treba čim bolj okusno izkoristiti. S pomočjo knjige spoznamo in se naučimo kulinarično pripravljati 9 vrst buč: cukete, patišonko, čajoto, hokaido, sweet dumpling, maslenko, blukuri, sweet mamo in muškatno bučo.
Poskusite kdaj pripraviti bučno lazanjo ter zdrave hrustljavčke z bučnim oljem, speči domače grisine in ameriške bagle z bučnimi semeni, bučno potičko s pomarančo ali sladke bučne mafine.
Navodila za pripravo jedi so preprosta in razumljiva, dopolnjena z nasveti, kako z bučnimi jedmi navdušiti tudi najmlajše jedce. Knjigo popestrijo uporabne podrobnosti iz sveta buč, bučnega olja in semen.
Založba | Kmečki glas |
---|---|
Avtor | Mojca Koman |
EAN | 9789612035167 |
Leto izdaje | 2021 |
Št. strani | 162 |
Širina | 173 |
Višina | 238 |
Globina | 13 |
Vezava | Trda |