Govedina na žaru
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,39 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Za vse ljubitelje ognja in dobrega mesa je v izšla nova posebna tematska izdaja revije Dober tek s katero razkrivamo skrivnosti dobre govedine na žaru: o govedini, pasmah in vzreji, poimenovanja in opisi kosov mesa, zorjenje govedine, kako izbrati dober steak…
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,39 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,39 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Za vse ljubitelje ognja in dobrega mesa je v izšla nova posebna tematska izdaja revije Dober tek s katero razkrivamo skrivnosti dobre govedine na žaru: o govedini, pasmah in vzreji, poimenovanja in opisi kosov mesa, zorjenje govedine, kako izbrati dober steak…
Našli boste:
• vse o govedini, pasmah in vzreji,
• poimenovanja in opisi kosov govedine,
• vse o suhem in mokrem zorjenju govedine,
• napotke za peko in dimljenje,
• trike, namige in zanimivosti,
• najboljši recepti za steake in velike kose govedine.
Glavni avtor publikacije Matej Stipanič je predan mojster žara z dolgoletnimi izkušnjami, poznavalec različnih tehnik peke, od klasike do dimljenja, od priljubljenih steakov do prezrtih velikih kosov.
Mojstrske nasvete deli na svojem blogu, delavnicah peke na žaru in v priljubljenih tematskih izdajah revije Dober tek.
Podnaslov | Steaki in veliki kosi - vse o govedini. Tehnike peke na žaru - recepti |
---|---|
Založba | Dedal |
Avtor | Matej Stipanič |
EAN | 9789616612777 |
Leto izdaje | 2021 |
Št. strani | 112 |
Širina | 220 |
Višina | 280 |
Globina | 5 |
Vezava | Mehka |