Izdelovanje klobas, salam in želodcev
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Že tretji ponatis odlične praktične knjige, ki širi primere dobrih praks. Dopolnili boste znanje o izbiri, zamrzovanju, zorenju mesa, pripravi mesnega nadeva, soljenju, rabi vseh začimb in ovitkov.
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Pomembno je pravilno rezanje, mešanje in mesni sok (lepek).
Opisani tehnološki postopki za klobase, salame, želodce in še za nekatere druge zanimive mesnine bodo prispevali k odpravi pomanjkljivosti in napak.
Pojasnjena je vloga dimljenja, kot primer spoznamo shemo tipične dimnice z vsemi potrebnimi navodili, kako uravnavamo vlago in temperaturo.
Prav tako spoznamo tipičo shemo sušilnice in njeno opremo. Urejeni pogoji sušenja / zorenja namreč prispevajo k zmanjšanju rizičnosti proizvodnje.
Koliko dkg dobre suhe salame dobimo iz enega kilograma svežega mesnega nadeva? - Tudi take praktične odgovore najdete v novi knjigi.
Založba | Kmečki glas |
---|---|
Avtor | Stanislav Renčelj |
EAN | 9789612034634 |
Leto izdaje | 2023 |
Št. strani | 117 |
Širina | 168 |
Višina | 235 |
Globina | 8 |
Vezava | Mehka |