Izdelovanje klobas, salam in želodcev

Avtor: Stanislav Renčelj
Št. strani: 117
Vezava: Mehka

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Že tretji ponatis odlične praktične knjige, ki širi primere dobrih praks. Dopolnili boste znanje o izbiri, zamrzovanju, zorenju mesa, pripravi mesnega nadeva, soljenju, rabi vseh začimb in ovitkov. 

Na zalogi
predvideni rok dobave 1 - 3 delovne dni
Avtor: Stanislav Renčelj
Št. strani: 117
Vezava: Mehka

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

EAN
9789612034634
16,00 €
Avtor: Stanislav Renčelj
Št. strani: 117
Vezava: Mehka

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Pomembno je pravilno rezanje, mešanje in mesni sok (lepek). 

Opisani tehnološki postopki za klobase, salame, želodce in še za nekatere druge zanimive mesnine bodo prispevali k odpravi pomanjkljivosti in napak. 

Pojasnjena je vloga dimljenja, kot primer spoznamo shemo tipične dimnice z vsemi potrebnimi navodili, kako uravnavamo vlago in temperaturo. 

Prav tako spoznamo tipičo shemo sušilnice in njeno opremo. Urejeni pogoji sušenja / zorenja namreč prispevajo k zmanjšanju rizičnosti proizvodnje. 

Koliko dkg dobre suhe salame dobimo iz enega kilograma svežega mesnega nadeva? - Tudi take praktične odgovore najdete v novi knjigi.

Prikaži celoten opis
Več informacij
Založba Kmečki glas
Avtor Stanislav Renčelj
EAN 9789612034634
Leto izdaje 2023
Št. strani 117
Širina 168
Višina 235
Globina 8
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Ocenjujete:Izdelovanje klobas, salam in želodcev
Vaša ocena
© 2021 Založba Primus d.o.o. Vse pravice pridržane.