Repa in krompir
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,50 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Več kot 80 preprostih in preverjenih receptov za dobrote, pripravljene popolnoma na rastlinski osnovi, ne da bi bil pri tem žrtvovan okus.
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,50 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,50 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Priljubljeni Sašo Šketa, ki ga radi spremljamo na kuharskih spletnih straneh presno.si in sketa.si, je v najbolj prizemljeni veganski kuharici zbral več kot 80 preprostih in preverjenih receptov za dobrote, pripravljene popolnoma na rastlinski osnovi, ne da bi bil pri tem žrtvovan okus. Med njimi so dobre slovenske klasične jedi v rastlinski izvedbi (dušena repa z matevžem, tople kmečke murke, čufte v paradižnikovi omaki, pustni krofi, orehova potica …) pa tudi modernejše dobrote (čili z zelenjavo, špinačna lazanja s čebulo, ajdovi falafli z rdečim zeljem, čokoladna torta s pomarančo …).
Recepti so razdeljeni po letnih časih, pripravljeni pa so iz lokalnih sezonskih sestavin – ne iz mehiškega avokada, temveč iz slovenskega krompirja, repe, kolerabe, pastinaka … S svojimi recepti nam Šketa predstavlja preprost način, kako lahko v svoj jedilnik vključimo čim več rastlinsko obarvane prehrane, v njej pa bodo ideje za pestrejši in slastnejši jedilnik našli tudi tisti, ki se v celoti prehranjujejo vegansko.
Podnaslov | Najbolj prizemljena veganska kuharica |
---|---|
Založba | Cankarjeva založba |
Avtor | Sašo Šketa |
EAN | 9789612824952 |
Leto izdaje | 2021 |
Št. strani | 205 |
Širina | 195 |
Višina | 250 |
Globina | 21 |
Vezava | Trda |