Shranjevanje sadja

Vkuhavanje, vlaganje, sušenje in drugo
Avtor: Marianne Obermair in Romana Schneider-Lenz
Št. strani: 176
Vezava: Mehka

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,10 € EUR za Vaš naslednji nakup.

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Poleti je svežega sadja v izobilju. Pozimi pa domačega sadja kmalu zmanjka. Zakaj ne bi bogate letine shranili za zimske mesece?

Na zalogi
predvideni rok dobave 1 - 3 delovne dni
Vkuhavanje, vlaganje, sušenje in drugo
Avtor: Marianne Obermair in Romana Schneider-Lenz
Št. strani: 176
Vezava: Mehka

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,10 € EUR za Vaš naslednji nakup.

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

EAN
9789612035372
22,00 €
Vkuhavanje, vlaganje, sušenje in drugo
Avtor: Marianne Obermair in Romana Schneider-Lenz
Št. strani: 176
Vezava: Mehka

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,10 € EUR za Vaš naslednji nakup.

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Sadni shranki niso le kompoti in marmelade. 

S to praktično knjigo se boste naučili, kako sadje pravilno vkuhamo, pasteriziramo, glaziramo, kandiramo, posušimo in vložimo v kis ali alkoholne pijače. 


Preizkusite lahko okoli 100 receptov. 


Iz vsebine:      

  • marmelade, džemi, želeji in mezge
  • čatniji, sadne gorčice in sladko-kislo vloženo sadje
  • aromatizirana žganja in sadni likerji
  • sadni kisi in sokovi
  • suho, glazirano in sušeno sadje
Prikaži celoten opis
Več informacij
Podnaslov Vkuhavanje, vlaganje, sušenje in drugo
Založba Kmečki glas
Avtor Marianne Obermair in Romana Schneider-Lenz
EAN 9789612035372
Leto izdaje 2023
Št. strani 176
Širina 170
Višina 235
Globina 11
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Ocenjujete:Shranjevanje sadja
Vaša ocena
© 2021 Založba Primus d.o.o. Vse pravice pridržane.