Shranjevanje sadja
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,10 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Poleti je svežega sadja v izobilju. Pozimi pa domačega sadja kmalu zmanjka. Zakaj ne bi bogate letine shranili za zimske mesece?
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,10 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,10 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Sadni shranki niso le kompoti in marmelade.
S to praktično knjigo se boste naučili, kako sadje pravilno vkuhamo, pasteriziramo, glaziramo, kandiramo, posušimo in vložimo v kis ali alkoholne pijače.
Preizkusite lahko okoli 100 receptov.
Iz vsebine:
- marmelade, džemi, želeji in mezge
- čatniji, sadne gorčice in sladko-kislo vloženo sadje
- aromatizirana žganja in sadni likerji
- sadni kisi in sokovi
- suho, glazirano in sušeno sadje
Podnaslov | Vkuhavanje, vlaganje, sušenje in drugo |
---|---|
Založba | Kmečki glas |
Avtor | Marianne Obermair in Romana Schneider-Lenz |
EAN | 9789612035372 |
Leto izdaje | 2023 |
Št. strani | 176 |
Širina | 170 |
Višina | 235 |
Globina | 11 |
Vezava | Mehka |