Slani, sladki, dobro zviti, štruklji, teknejo, če smo lačni ali siti!
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,20 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Štruklji so slastna jed, ki jo z veseljem postrežejo (in pojedo) na marsikateri slovenski mizi.
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,20 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,20 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Štruklji so slastna jed, ki jo z veseljem postrežejo (in pojedo) na marsikateri slovenski mizi. V novi knjigi prof. dr. Bogataja so opisane številne vrste štrukljev, iz vlečenega, krompirjevega, ajdovega ali drugih vrst testa, nadevane s sladkimi ali sladkimi nadevi, ki jih lahko kuhamo, pečemo ali parimo. Pa tudi o štrukljih, ki se pojavljajo na razglednicah, umetniških delih, pregovorih, pesmih in pismih ...
Založba | Založba Hart |
---|---|
Avtor | Janez Bogataj |
EAN | 9789616882866 |
Leto izdaje | 2021 |
Št. strani | 175 |
Širina | 142 |
Višina | 188 |
Globina | 19 |
Vezava | Trda |