Sodobna žganjekuha
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Knjiga je namenjena vse strokovnjakom in pa tudi vsem ljubiteljem žganjekuhe. Notri boste našli vsa navodila in recepte za pripravo žganja in likerjev.
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Trije avtorji zagotavljajo kakovostno in koristno branje: dr. Janez Hribar, dr. Rajko Vidrih in dr. Milena Štolfa. Predstavljeno je obširno znanje (npr.: priprava sadja in sirupov za vrenje, alkoholno vrenje, naprave za destilacijo, destilacija, določanje vsebnosti alkohola, napake in odpravljanje napak pri žganju, senzorika, žganjekuha kot dopolnilna dejavnost,...).
Knjiga je torej uporabna za profesionalno in ljubiteljsko žganjekuho, še dodano vrednost pa ji dajeta poglavji o likerjih s številnimi recepti zanje in o namakanju v žganju s prav tako zanimivimi in uporabnimi recepti.
Podnaslov | Likerji in namakanje v žganju |
---|---|
Založba | Kmečki glas |
Avtor | Janez Hribar, Rajko Vidrih in Milena Štolfa |
EAN | 9789612034009 |
Leto izdaje | 2013 |
Št. strani | 136 |
Širina | 170 |
Višina | 235 |
Vezava | Mehka |