Bodi ti, spremeni svet

Bodi ti, spremeni svet Priročnik za porajanje neskončnih možnosti in dinamične spremembe

Na zalogi

REDNA CENA
27,00 €
SPLETNA CENA
25,11 €
KLUBSKA CENA
22,41 €   
ALI

Knjiga Bodi ti, spremeni svet  vam bo priskrbela niz praktičnih in dinamičnih orodij in procesov, ki vas bodo okrepili v védenju, kaj je res za vas in kdo resnično STE. Kaj če takrat, ko ste vi, lahko spremenite vse – svoje življenje, odnose, telo, denarno situacijo … in svet?


AvtorDr. Dain Heer
Založba Primus
Zbirka NeZaVedno
Opis

Podrobnosti

Bodi ti, spremeni svet je zelo drugačna knjiga. Napisana je za sanjače tega sveta – ljudi, ki vedo, da je mogoče nekaj drugačnega – pa nikoli prej niso imeli orodij za to. Kaj če bi vam rekel, da orodja obstajajo? Možnosti, o katerih ste vedno sanjali, so mogoče!

V preteklosti, leta 2000, sem bil navidezno uspešen kiropraktik. Vendar sem bil pod površjem globoko depresiven. Prišel sem do točke, ko sem bil pripravljen končati vse skupaj. Vesolju sem dal šest mesecev … In potem, nenadoma, ko sem poskusil vse metode samopomoči in duhovne modalitete, ki sem jih lahko, sem se srečal z nečim, kar mi je spremenilo življenje – Access Consciousness.®

Access je sistem za odpiranje vrat čemur koli in vsemu, kar je mogoče v tem svetu. Daje vam dostop do vašega védenja, dinamično povečuje vaše zavedanje in zavest ter vključuje vse in ne sodi o ničemer.

Prosim, védite, da za vas nimam odgovorov. Samo vprašanja. Samo vi veste, kaj je res za vas. Vabim vas, da skupaj z mano raziščete, kdo dejansko ste. Tako kot vaša, se tudi moja lastna pot do zavesti nadaljuje. Če ste pripravljeni, vas lahko ta knjiga vodi do tega, da ste vi in da spremenite svet. Je zdaj čas? Je to tisto, kar ste čakali?

O AVTORJU

Dr. Dain Heer je mednarodni govorec in avtor, ki potuje po vsem svetu in facilitira napredne delavnice Access Consciousnessa. S popolnim dopuščanjem, skrbnostjo, humorjem in fenomenalnim védenjem ljudi navdušuje in vabi k več zavedanja.

Znotraj Accessa je razvil edinstven energijski proces spreminjanja za posameznike in skupine, ki se imenuje Energijska sinteza bitja. Dr. Heer je pred tem napisal niz knjig s tematikami o utelešenju, zdravljenju, denarju in odnosih.

Pomembne povezave:

- Povezava do izBrane spletne Bodi ti, spremeni svet in brezplačne zvočne predstavitve prvega poglavja knjige: https://goo.gl/2aDgBw
- Povezava do krajše avtorjeve predstavitve knjige s slovenskimi podnapisi: https://youtu.be/lfGMMjVKuBU
- Daljši opis avtorja: https://goo.gl/4SbSpiDodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789617033120
ISBN 978-961-7033-12-0
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Dr. Dain Heer
Založba Primus
Zbirka NeZaVedno
Podnaslov Priročnik za porajanje neskončnih možnosti in dinamične spremembe
Teža 385
Leto izdaje 2017
Št. strani 334
Vezava Mehka
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan