Odločilni trenutek!

Odločilni trenutek! Ko vaša služba ni tisto, kar si v življenju želite početi

Na zalogi

REDNA CENA
24,60 €
Brezplačna poštnina za knjige z oznako "Novo"!

Zaradi Zakona o enotni ceni knjige, vam na to knjigo ne moremo priznati popusta, zato vam podarjamo poštnino.

ALI
Prava knjiga ob pravem času! Odločilni trenutek! ponuja več kot štirideset navdušujočih zgodb.

AvtorMike Lewis
Založba Chiara
Opis

Podrobnosti

Mike Lewis, Odločilni trenutek!

Prava knjiga ob pravem času! Odločilni trenutek! ponuja več kot štirideset navdušujočih zgodb. V navdihujoči, praktični knjigi, ki vas bo spodbudila k premisleku, Mike Lewis začrta štiri ključne korake, ki jih morate prehoditi, če želite priti do svoje sanjske kariere. Delo temelji na avtorjevih lastnih izkušnjah – sam je namreč zapustil udobno kariero v financah, sledil svojemu cilju in postal profesionalni športnik –, in na dragocenih vpogledih drugih, ki so prav tako naredili veliki korak. Pričujoča knjiga nudi jasno začrtano pot do spremembe vaše kariere – in navsezadnje tudi vašega življenja.

NAUČILI SE BOSTE:

- Slediti Mikovi edinstveni »krivulji odločilnega koraka«, v kateri začrta štiri ključne točke na poti k doseganju cilja

- Udejanjiti vpoglede 44 opogumljajočih zgodb, ki so zajete v knjigi. Izkušnje njihovih snovalcev vam bodo v pomoč, da boste svojo zgodbo že v prvem poskusu napisali pravilno.

- Kako uporabiti strast in navdušenje za svoj projekt in si osredotočeno prizadevati za dosego svojih ciljev.

Iz spremne besede: Sreča je stvar odločitve. Kdo smo, kakšna sta naš značaj in sreča, so posledica odločitev, ki smo jih in jih bomo sprejeli v življenju. Vendar je odločitve težko sprejemati. Pravilne odločitve še toliko težje. Najlažje je slediti ustaljenim kulturološkim vzorcem in normam. Nudijo nam udobno zavetje, rutino in občutek varnosti. Pogosto vse to samo navidezno. Zagotovo pa ne vodijo do sreče in še manj do svobode. Če hočemo imeti dober karakter in identiteto, moramo početi, kar si želimo, kar imamo radi, poslušati moramo svoj notranji glas. Potem bomo srečni. Vse to verjetno vsi že dolgo vemo. Pa smo pripravljeni kaj za to storiti? Knjiga When to Jump Mikea Lewisa vas bo morda vzpodbudila prav za to. Pa ne zgolj z motivacijskimi govori in nasveti, kako je možno najti srečo. Na to temo samopomoči je bilo namreč napisanih že na stotine knjig. Mnoge izmed njih so zgolj dvodnevna tolažba, da lahko kaj spremenimo. Enak učinek lahko dosežemo, če pojemo eno dobro sladko torto. Mike v tej knjigi ni takšen. Poskuša biti pragmatičen in karseda življenjski. Preko niza kratkih zgodb ljudi, ki so premagali strah in so pozitivno spremenili svojo prihodnost – Mike ta dejanja imenuje skok, pokaže, kako je to mogoče narediti. In ta skok je naredilo že veliko ljudi. V knjigi najdete 48 zgodb. Spoznate zgodbe z zelo različnih področij življenja, od učitelja, ki je postal inštruktor smučanja, do borznika z Wall Streeta, ki organizira pustolovska potovanja, in celo do menedžerke, ki je postala škofinja. Skupno vsem je, da so našli svojo strast in posledično srečo.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619434284
ISBN 978-961-94342-8-4
Nova knjiga Da
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Ne
Avtor Mike Lewis
Založba Chiara
Zbirka Ne
Podnaslov Ko vaša služba ni tisto, kar si v življenju želite početi
Teža 520
Leto izdaje 2018
Št. strani 332
Vezava Mehka
Izdelki založbe Chiara
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan