Skrivnost na verigi

Skrivnost na verigi

Na zalogi

REDNA CENA
18,80 €
SPLETNA CENA
17,48 €
KLUBSKA CENA
15,60 €   
ALI

Mladinski roman Skrivnost na verigi, ki bi ga lahko opredelili kot domišljijsko pustolovščino, se dogaja dekletu v zgodnjih najstniških letih, ki v nevihtnem dnevu zaplava v bučeče morje, kjer jo zaobjame ... Skrivnost na verigi. Za kratek čas "odplava" v nek vzporeden svet, ki ga sicer na srečo lahko zapusti... čeprav je le-ta ne izpusti. 


AvtorStaša Tajana
Založba Čista pozitiva
Opis

Podrobnosti

Staša Tajana, (roj. L.1966) je avtorica današnjega, sodobnega časa. Njene pravljice, zgodbice, uganke in knjige, namenjene odraslim, so prežete s humorjem in pretanjeno zajemajo podobe našega vsakdana. Prav zaradi tega so bralcem ali poslušalcem tako blizu.

Njene pravljice so že pred skoraj dvema desetletjema začele razveseljevati poslušalce radia Slovenija v oddaji Lahko noč, otroci (Taja in bober, Od kdaj imajo pikapolonice pike, Vinogradniški škrat, Radovedni deževnik Glistej, Oblak z očali, Ana šteje ovčke, Klobuk pod klopjo...). Mnoge pravljice, zgodbice, uganke in dopolnjevanke so zaživele v revijah Zmajček, Ciciban, Bim Bam, Trobentica.

Po njeni zgodbi: Očka, zakaj tako hitiva, je posnet tudi kratek film, namenjen vzgoji v prometu.


Doslej je izšlo šest njenih knjig, tri namenjene najmlajšim bralcem (Kaj zanima mularijo, Taja, trma trmasta in Vesele pravljice Vrbe žalujke) ter trije romani za odrasle (Republika Skurjena guma, Welcome aboard, Ljubo življenje,naj se začne).

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619390658
ISBN 978-961-93906-5-8
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Staša Tajana
Založba Čista pozitiva
Zbirka Ne
Podnaslov Ne
Teža 254
Leto izdaje 2017
Št. strani 206
Vezava Mehka
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan