Moč prehrane v športu

Moč prehrane v športu Kako s prehrano in prehranskimi dopolnili doseči svoj največji potencial in zmogljivost

Na zalogi

REDNA CENA
29,10 €
SPLETNA CENA
27,06 €
KLUBSKA CENA
24,15 €   
ALI

Knjiga Moč prehrane v športu vsebuje izčrpne opise vseh makro in mikrohranil ter prehranskih dopolnil, ki slonijo ne le na najnovejših dognanjih znanosti na področju prehrane in prehranskih dopolnil v športu, temveč tudi na dejanskih, praktičnih izsledkih s sveta športa.


AvtorSeverin Lipovšek
Založba Samala
Opis

Podrobnosti

V knjigi je zajeto tudi osnovno teoretično znanje s področja fiziologije napora, ki je nujno potrebno za bolj poglobljeno oz. celovitejše poznavanje področja prehrane in prehranskih dopolnil v športu.

Poleg praktičnih nasvetov za regeneracijo, trening in tekmovanja v vseh športih, od vzdržljivostih do bodybuildinga, za vrhunske in rekreativne športnike, avtor v knjigi poda tudi svoje izkušnje pri delu z vrhunskimi športniki, razjasni kar precej zmot, neresnic in napačnih informacij o potrebah in moči delovanja posameznih hranilnih snovi in prehranskih dopolnil, ki so posledica reklam in marketinških člankov ter raziskav, naročenih s strani trgovcev ali proizvajalcev samih.

Namen knjige je namreč, da predstavi resnično moč prehrane v športu in njeno mesto v trenažnem procesu, tako da si lahko vsak posameznik uredi prehrano v skladu s svojimi edinstvenimi potrebami in jo izkoristi kot tisto piko na i za dosego največjega potenciala in zmogljivosti telesa.

O avtorju

Severin Lipovšek je magister kinezioloških znanosti in poklicno deluje kot kondicijski trener vrhunskih športnikov, terapevtski maser in svetovalec na področju športne in splošne prehrane. Na tem področju je aktiven 15 let, raziskovalno in praktično, sodeloval je tako z olimpijskim prvakom Primožem Kozmusom in najboljšimi športniki na svetu kot tudi z bolniki, obolelimi za rakom, ljudmi s preveliko telesno težo ipd.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619298718
ISBN 978-961-92987-1-8
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ne
Omejitev plačila Ne
Avtor Severin Lipovšek
Založba Samala
Zbirka Ne
Podnaslov Kako s prehrano in prehranskimi dopolnili doseči svoj največji potencial in zmogljivost
Teža 652
Leto izdaje Ne
Št. strani Ne
Vezava Ne
Izdelki založbe Samala
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan