Notranja modrost

Notranja modrost Meditacije za srce in dušo

Na zalogi

REDNA CENA
17,00 €
SPLETNA CENA
15,81 €
KLUBSKA CENA
14,11 €   
ALI

Louise L. Hay v knjigi Notranja modrost  razlaga, kako v vsakem od nas je središče modrosti, veliko globlje in mogočnejše, kot se zavedamo. Meditacije v tej knjigi so namenjene temu, da nam pomagajo stopiti v stik s tem središčem in bolje razumeti življenje. 


Opis

Podrobnosti

Vsak od nas se lahko poveže s svojim virom, tam pa se nahaja mir, ki ga vsi iščemo – notranje védenje, ki nam daje moč v tako imenovanih težkih časih. 

Ko smo pripravljeni v zavest sprejeti nove ideje in o stvareh razmišljati na nov način, se nam življenje spremeni na bolje. Moj edini resnični cilj je nenehno rasti v razumevanju – razumeti več o življenju in tem, kako deluje. Kaj moram vedeti, verjeti, reči in narediti, da bi moje življenje potekalo čim bolj gladko?

Ko lahko vidimo življenje s širšega vidika, vidimo tudi, kako nepomembne so mnoge manjše težave, ki jih imamo. Resnično razumemo stavek: »Ne razburjaj se za vsako malenkost. Je le malenkost.«

Vsakokrat, ko rečemo »Ne vem«, se zapremo pred neskončnim virom modrosti. V nas so vsi odgovori, odgovori na vsa vprašanja, ki si jih lahko zastavimo. Poznamo preteklost, sedanjost in prihodnost. Med nami so nadarjeni jasnovidci, in če nekaj zmore ena oseba, potem to zmoremo vsi. Vsi imamo potencial, da vemo več, vidimo več, razumemo več in gledamo na življenje s širšega zornega kota. Po jutru se dan pozna. Način, na katerega začnemo svoj dan, zaznamuje vse izkušnje, ki sledijo, in to, kako se nanje odzovemo.

Dober način za uporabo te knjige je, da jo odprete na naključni strani, takoj ko zjutraj vstanete. Vedite, da je izbrana meditacija popolno sporočilo za tisti dan. Dan rada tudi zaključim s spodbudnimi mislimi. To je dober način, da si zagotovim prijetne sanje in se zjutraj zbudim jasnih misli.

Zapomnite si, v prostrani brezmejnosti življenja je vse popolno, dovršeno in celostno … in takšni ste tudi vi.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616804431
ISBN 978-961-6804-43-1
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ne
Omejitev plačila Ne
Avtor Louise L. Hay
Založba Primus
Zbirka Louise
Podnaslov Meditacije za srce in dušo
Teža 150
Leto izdaje 2011
Št. strani 103
Vezava Mehka
Izdelki avtorja Louise L. Hay
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan