Ozdravimo strah

Ozdravimo strah Negovanje poguma kot zdravila za telo, um

Na zalogi

REDNA CENA
28,70 €
SPLETNA CENA
26,69 €
KLUBSKA CENA
23,82 €   
ALI

Mnogi ljudje menijo, da nimajo dovolj poguma za soočenje s svojimi strahovi, vendar ga imajo mogoče več, kot si mislijo. Pogum raste enako kot mišica, ki se veča, če jo vsak dan nenehno uporabljate. Nekega dne, ko po njem sežete nalašč, ker je za vas nekaj resnično pomembno, boste mogoče prvič odkrili njegovo silo in moč.


Opis

Podrobnosti

Pri branju knjige Ozdravimo strah boste morda presenetljivo spoznali tudi to, da pogum ni nasprotje strahu. Nasprotje strahu je veselje. Zdi se, da zmogljivost veselja prihaja iz brezpogojnega odnosa do življenja, pripravljenosti, da se pokažete in soočite s čimer koli, kar je tam. To je odprtost, ki nas popelje onstran želje po nadzorovanju svojega življenja, v sposobnost praznovanja življenja. To nas pomakne iz nasprotujočega odnosa do življenja v izkušnjo skrivnosti in spraševanja, ki je v središču življenja. Nazadnje nas to lahko pozdravi.

V vsakem izmed nas je kraj onstran prednostne izbire, kjer ni miselnosti zmagaj ali izgubi in strahu, ki se z njo hrani. Knjiga Ozdravimo strah ponuja možnost zaupanja v življenje samo in spoznanje, da lahko izgubljamo le tako, da ne igramo. Ta čudovita knjiga govori o razumevanju in sprejemanju blagoslova svojih strahov, priznavanju njihove moči, da nas vodijo do naših krajev zdravljenja in nas osvobodijo, da živimo z radostjo. V njej bo vsak našel zdravilo za svoje rane.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789612291297
ISBN 978-961-229-129-7
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Ne
Avtor Lissa Rankin
Založba Gnostica
Zbirka Ne
Podnaslov Negovanje poguma kot zdravila za telo, um
Teža 464
Leto izdaje 2016
Št. strani 296
Vezava Mehka
Izdelki založbe Gnostica
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan