V 21 dneh do veščine razlaganja sanj

V 21 dneh do veščine razlaganja sanj

Na zalogi

REDNA CENA
17,00 €
SPLETNA CENA
15,81 €
KLUBSKA CENA
14,11 €   
ALI

V knjigi V 21 dneh do veščine razlaganja sanj avtorica primerja sanje z čebulo: tudi pri odkrivanju njihovega pomena je treba odstranjevati sloj za slojem; kdor je voljan spustiti se dovolj globoko, pride do najbolj sočne sredice in odkrije veliko o sebi.


Opis

Podrobnosti

Zakaj sanjamo? Odgovora na to vprašanje nam še niso dale ne znanstvene raziskave ne intuicija. Prepričan sem le, da bi prenehali sanjati že pred tisočletji, če sanje ne bi bile nujne in koristne. Govorimo v prispodobah, sanjamo pa v simbolih. Iz sna se prebudimo z določenim občutkom, a ne nujno z nekim védenjem. Sanje se zdijo iracionalne samo, ko smo budni.

Leon Nescon je eden od pionirjev avstralskega gibanja za samopomoč. Je avtor treh knjižnih uspešnic o simbolnih pomenih, skritih v sanjah, in reden gost televizijskih in radijskih oddaj po vsem svetu. Že 20 let sodeluje pri izvedbi dogodkov, ki jih v Avstraliji pripravlja založba Hay House. Njegova tedenska radijska oddaja Interpreting Dreams je med 10 najbolj priljubljenimi oddajami Radia Hay House

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616950022
ISBN 978-961-6950-02-2
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Ni na voljo
Avtor Leon Nascon
Založba Primus
Zbirka Primula
Podnaslov Ne
Teža 136
Leto izdaje Ni na voljo
Št. strani Ni na voljo
Vezava Ni na voljo
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan