Vzgajanje sreče

Vzgajanje sreče 10 enostavnih korakov do bolj veselih otrok in srečnejših staršev

Na zalogi

REDNA CENA
24,70 €
SPLETNA CENA
7,00 €
ALI

Dr. Christine Carter v knjigi Vzgajanje sreče predstavi deset korakov spodbujanja sreče, ki  vam bodo pomagali samozavestno in dosledno sodelovati z otroki tako, da spodbujate spretnosti, navade in miselne vzorce, ki bodo utrli pot pozitivnim čustvom v danem trenutku, in da se bodo ta čustva nadaljevala v najstniškem obdobju in še dlje.Opis

Podrobnosti

Česa si najbolj želimo za svoje otroke? Poleg tega, da bi bili zdravi, si seveda želimo, da bi bili srečni! Na srečo je veliko znanstvenih študij pokazalo, da je sreča priučeno obnašanje, mišica, ki jo našim otrokom lahko pomagamo razviti in vzdrževati.

Avtorica zelo domiselno, modro in sočutno poleg vsakodnevnih stresnih situacij starševstva – kako otroke pravočasno odpraviti v šolo in na zunajšolske  aktivnosti ali kako postaviti na mizo večerjo – obravnava tudi bolj abstraktna vprašanja, kot so, kako otroku pomagati vzpostavljati zdrava prijateljstva in razviti zdravo inteligenco.

V knjigi boste odkrili: najboljši način, da ne boste vzgojili razvajenega otroka; nasvete, kako otrokovo muhavost spremeniti v hvaležnost; pasti, v katere lahko padete, če poskušate biti popolni, in kako se jim izogniti, pravilno hvaljenje otrok in zakaj je lahko preveč nepravilne hvale ravno tako slabo, kot če je hvale premalo; dušo prijaznosti – kako vzgojiti prijazne, sočutne in ljubeče otroke, strategije, kako navdihniti otroke, da bodo opravljali dolgočasne (vendar potrebne) naloge in zanje postali bolj samomotivirani.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789612291112
ISBN 978-961-2291-1-12
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Ne
Avtor dr. Christine Carter
Založba Gnostica
Zbirka Ne
Podnaslov 10 enostavnih korakov do bolj veselih otrok in srečnejših staršev
Teža Ne
Leto izdaje Ne
Št. strani Ne
Vezava Ne
Izdelki založbe Gnostica
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan