Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek

Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek Vodnik za samouresničenje

Na zalogi

REDNA CENA
27,90 €
SPLETNA CENA
25,95 €
KLUBSKA CENA
23,16 €   
ALI

Eckhart Tolle pravi: »Življenje je tukaj in zdaj. Nikdar ni bilo časa, ko vaše življenje ne bi potekalo zdaj, in ga tudi nikdar ne bo. Zdaj je edini trenutek, ki vas lahko popelje onkraj ozkih meja uma.« 


Opis

Podrobnosti

Svetovna in slovenska uspešnica ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek ni le knjiga, saj odpira vrata v prostranstva, ki jih zgolj besede ne morejo ujeti. Njeno vsebino je namreč potrebno doživeti in na tej poti nam avtor pomaga s kratkimi in zgovornimi besedili, ki so kot nekakšna besedna meditacija, hkrati pa nas učijo, bogatijo in vzpodbudijo k razmišljanju.

Knjiga, kot je Tollova uspešnica ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek, ugleda luč sveta zelo redko, zato je tudi nemudoma izstopila iz povprečja ter se zavihtela na vrhove lestvic branosti po vsem svetu. Ko jo boste vzeli v roke, boste že po nekaj straneh ugotovili, zakaj. Knjigo namreč hkrati prežemajo mir, tišina, umirjenost, vendar tudi živa energija, radost in volja do življenja, ki bralca prevzamejo in ga popeljejo na nepozabno potovanje.

Knjiga nam ponudi edinstveno priložnost, da se preko pomensko izredno zgovornih zgodb, ki jih pripoveduje avtor, srečamo s svojo lastno notranjostjo in vrednotami, hkrati pa nas knjiga povabi tja, kjer ponavadi preživimo najmanj časa – v sedanjost.

Tako nam nudi edinstveno priložnost, da se osvobodimo bremen preteklosti in skrbi glede prihodnosti, saj je edini trenutek, ki zares obstaja, trenutek v sedanjosti

Knjiga ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek ni priročnik, vendar nas vsekakor uči, ni terapevtska knjiga, čeprav lahko z njeno pomočjo ozdravimo marsikatere strahove, prav tako pa tudi ni zgolj duhovna knjiga, čeprav nas približa univerzumu in stvarniku. Je knjiga, ki nas nauči tistega, kar smo ob napornih urnikih in tempu življenja pozabili – BITI TUKAJ IN ZDAJ.

In zakaj je »zdaj« največja dragocenost? Eckhart Tolle pravi: »Prvič zato, ker je edino, kar sploh je. Razen tega trenutka namreč ni ničesar drugega. Življenje je tukaj in zdaj. Nikdar ni bilo časa, ko vaše življenje ne bi potekalo zdaj, in ga tudi nikdar ne bo. In drugič, zdaj je edini trenutek, ki vas lahko popelje onkraj ozkih meja uma. Je edini dostop do brezčasnega in brezobličnega kraljestva Bitja.« Samo v sedanjem trenutku lahko uzremo in sredi življenja prepoznamo lastno notranjo duhovno moč zavesti.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789612000462
ISBN 978-961-200-046-2
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ne
Omejitev plačila Ne
Avtor Eckhart Tolle
Založba Ganeš
Zbirka Ne
Podnaslov Vodnik za samouresničenje
Teža 560
Leto izdaje Ne
Št. strani Ne
Vezava Ne
Izdelki avtorja Eckhart Tolle
Izdelki založbe Ganeš
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan